IMG-LOGO

Rock ME for life

ME-CVS-vereniging


Met de actie Rock ME for Life kan je een unieke handgeschilderde steen kopen en daarmee steun je de Belgische ME-CVS-vereniging ( https://me-cvs.be ). Deze Belgische vereniging geeft voorlichting over de ziekte ME/ CVS, ze sponsoren wetenschappelijk onderzoek en ze ijveren voor meer erkenning. En dat is hard nodig want personen met deze ziekte staan nog veel te vaak in de kou in hun zoektocht naar erkenning en goede behandeling.

IMG

Een steen kopen?

Wil je graag je steentje bijdragen en een kunstwerkje van deze website kopen? Mail dan de steen van jouw interesse naar rockme.musicforlife@gmail.com Na de bevestigingsmail kan je het geld overmaken op: BE74 7370 4686 6807 (BIC: KREDBEBB) met de vermelding: ‘rock me for life’. We bekijken samen hoe de steen tot bij jou geraakt. Bijvoorbeeld via via, of per post (met de meerprijs van de verzendkosten).

Je kan de steen ook afhalen op een van de afhaalpunten na afspraak: Gentbrugge (BE), Arendonk (BE), Gouda/ Haastrecht (NL), Den Haag (NL), Oss (NL) en Nijmegen (NL).

IMG

Bedankt voor je interesse, you rock!

Ism Academie Arendonk ( http://www.academiearendonk.be )

IMG