Een hart voor ME

Elk eindejaar bakt 12ME verse hartenwafeltjes ten voordele van wetenschappelijk onderzoek naar ME/CVS. De wafeltjes worden gebakken door Kristien De Vos wiens zoon al meer dan tien jaar aan ME/CVS lijdt. In 2020 werd zo maar liefst 4000 euro opgehaald. 

Een bijzonder familierecept

De hartenwafeltjes worden gemaakt aan de hand van een geheim familierecept en gepresenteerd in feestelijke kerstdozen. In 2020 werden zo’n 250 dozen of 7500 wafeltjes verkocht, goed voor een duizelingwekkende opbrengst van 4000 euro! Bij elke doos hoorde een foldertje met uitleg over ME/CVS en de nood aan meer erkenning van de ziekte.

Wil je ook wafeltjes bakken?

‘Een hart voor ME’ is een charmante en succesvolle manier om extra fondsen in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar ME/CVS. De wafeltjes worden momenteel gebakken in Oost-Vlaanderen en om praktische redenen enkel lokaal verkocht. Het succesrecept kan echter ook elders in Vlaanderen worden toegepast ten voordele van ME/CVS-patiënten. Heb je interesse om ook wafeltjes te bakken en heb je ook een hart voor ME?Neem dan contact met ons op info@12me.be