Hoe kan je 12ME steunen?

Deze pagina geeft een kort overzicht van hoe je 12ME kan steunen. Wij willen alvast iedereen bedanken die zich inzet om de situatie van ME/CVS-patiënten in België te verbeteren.

Doneer op ons rekeningnummer

De simpelste manier om 12ME te steunen is om een donatie te doen op ons rekeningnummer: BE60 0689 4372 7070. Wij zorgen  voor een attest waarmee je gift fiscaal aftrekbaar is. Het geld zetten we in voor bewustmakingsacties en wetenschappelijke onderzoek naar ME/CVS.

Gebruik Trooper

Gebruik Trooper bij je online aankopen. Via Trooper kun je verenigingen steunen door online te shoppen. Jij betaalt geen cent meer maar geeft jouw favoriete vereniging toch een financieel duwtje in de rug. 12ME heeft een Trooperpagina opgericht en zal het opgehaalde geld naar het Open Medicine Foundation  doorstorten om zo het wetenschappelijk onderzoek naar ME/CVS te ondersteunen. Meer info over onze Trooperactie vind je hier

Koop 12ME kerstkaartjes!

12ME verkoopt dit jaar opnieuw prachtige kaartjes voor de kerst en feestdagen! De kaartjes werden ontworpen door onze 12ME-huiscartooniste Fennine de Weerd met onze mascotte Paco die schittert in haar tekeningen. De achterzijde is ontworpen door Dimitri Van Paepegem en voorbedrukt om direct te versturen. Eén setje van 8 stuks kost slechts €5, zonder verzendkosten (zowel in België als in Nederland). In elk setje vind je 4 verschillende soorten kaarten, van elk 2. Wil je graag een setje kopen, stuur dan een mailtje naar info@12me.be.

Help mee acties organiseren

12ME organiseert allerhande activiteiten om fondsen in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar ME/CVS. Het gaat dan om een wafelenbak, loopwedstrijden, het verkopen van kerstkaartjes, verspreiden van folders of een rospot waarin mensen in een supermarkt of theater kunnen doneren. Heb je goesting om ook zo’n actie voor 12ME te organiseren? Neem dan contact op met ons via info@12me.be en word lid van onze Facebookgroep. We helpen je graag verder op weg.