12ME wordt lid van de World ME Alliance

12ME is lid geworden van de World ME Alliance, een wereldwijde samenwerking van verenigingen die opkomen voor personen met myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS). 

De World ME Alliance wil ervaringen uitwisselen tussen ME/CVS-verenigingen, wereldwijde bewustmakingsacties coördineren en de Wereldgezondheidsorganisatie aanmoedigen actie te ondernemen tegen ME/CVS. Grote organisaties zoals ME Action Solve ME/CFS Initiative en Action for ME zijn stichtende leden. De World ME Alliance kent ook leden uit Zuid-Afrika, Spanje, Canada en Nieuw-Zeeland. Meer informatie over de alliantie vind je op hun website.

12ME is verheugd lid te kunnen worden van de World ME Alliance en met ME/CVS-verenigingen in andere landen te kunnen samenwerken. Zo blijven we goed geïnformeerd over wat er internationaal gaande is en kunnen we onze activiteiten versterken. Hopelijk kunnen we zo een steentje bijdragen aan een wereldwijde doorbraak in de erkenning van en het wetenschappelijk onderzoek naar ME/CVS.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *