Een hart voor ME 2023

Voor het 6e jaar op rij verkopen we opnieuw verse hartenwafeltjes om het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS) een duwtje in de rug te geven

De wafeltjes worden ambachtelijk gemaakt aan de hand van een geheim familierecept. We presenteren ze in feestelijke blikken dozen waardoor ze een ideaal geschenk zijn voor Kerst en Nieuwjaar!

De prijs voor 1 doos is €20. Je kan de wafeltjes ook kopen in een zakje voor €15. Bestellen kan via een persoonlijk bericht aan @Kristien De Vos op Messenger of via email bij michiel@12me.be. Vervolgens laten we jullie weten wanneer de wafeltjes klaar zijn en geleverd worden. Eventueel kunnen ze ook opgehaald worden op Sint Laurentiusstraat 87 te Ename.

Bij uitzondering kunnen de wafeltjes opgestuurd worden (wel enkel in België). Hierbij rekenen we €5 extra voor de verzendingskosten. De betaling gebeurt het liefst contant bij levering of via overschrijving op het rekeningnummer van 12ME: BE60 0689 4372 7070.

Met de aankoop van een wafeldoos geef je het wetenschappelijk onderzoek naar ME/CVS een duwtje in de rug. Meer informatie over wat ME/ CVS inhoudt en waarom er dringend meer wetenschappelijk onderzoek nodig is vind je op deze pagina.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *