Teken de petitie van Not Recovered Belgium

Not Recovered Belgium heeft een petitie gemaakt voor multisysteemziekten ME/CVS, Long Covid, POTS, fibromyalgie en Lyme.

De petitie vraagt wetenschappelijk onderzoek, betere opleiding van zorgverleners en onafhankelijke expertisecentra waar nieuwe medicatie getest kan worden.

Door de krachten te bundelen met andere patiëntenverenigingen die met een gelijkaardige problematiek te maken hebben (zoals onbegrip en te weinig kennis) kunnen we krachtiger onze stem laten horen. 12ME behoudt haar eigen beleidsvoorstellen die specifiek op de noden van ME/CVS-patiënten gericht zijn, maar deze gezamenlijke actiepunten willen we graag steunen.

Je kan de petitie snel en eenvoudig tekenen via onderstaande link. Not Recovered Belgium kan je documentjes bezorgen waarmee je handtekeningen op papier kan verzamelen die ze dan nadien kunnen uploaden.

Deel gerust deze petitie zodat we zo veel mogelijk handtekeningen kunnen verzamelen.

Samen staan we sterk! 💪

Je kan de petitie ook op papier laten afdrukken om zo familie en vrienden te vragen om deze te ondertekenen. De papieren versie kun je dan doorgeven aan Not Recovered Belgium en zij zullen het dan uploaden op het petitie-platform.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *