Een nieuwe website

12ME stelt met trots haar vernieuwde website voor!

In de sectie ‘Info over ME/CVS’ vind je een overzicht van films, boeken en documenten over de ziekte, ideaal om je in te lezen of familie en vrienden te informeren. Er is zelfs een FAQ met antwoorden op vaakgestelde vragen.

In de sectie ‘Activiteiten’ vind je meer info over wat 12ME zoal doet, van geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek, tot bewustmaking, belangenbehartiging en het empoweren van patiënten.

In de sectie ‘Lotgenoten’ vind je een overzicht aan ME/CVS-verenigingen, patiëntenfora en Facebookgroepen die je kunnen helpen als je ME/CVS hebt. Verbondenheid is een waarde die wij hoog in het vaandel dragen: samen staan we sterk. 

Informatie over 12ME als vereniging zonder winstoogmerk (vzw) zoals onze statuten, jaarrekeningen en notulen van onze bestuursvergaderingen, vind je in de sectie ‘Over 12ME‘. 

Als je op de knop ‘Steun ons’ klikt krijg je een overzicht hoe je 12ME kunt steunen, van een donatie op ons rekeningnummer, tot het gebruiken van Trooper bij je online aankopen of de handen uit de mouwen steken bij één van onze vele acties.

Tot slot is er de ‘Nieuws’ sectie waar je een overzicht krijgt van de recente nieuwsfeiten die 12ME de wereld instuurt. We hopen je op de hoogte te houden van belangrijke ME/CVS-ontwikkelingen in binnen- en buitenland. 

Wij hopen dat onze website makkelijk leest en een duidelijk overzicht biedt. We hebben bewust voor een sober design gekozen met een duidelijk lettertype, zodat het ME/CVS-patiënten minder belast. Indien je vragen of opmerkingen hebt over de website, kun je ons bereiken via het contactformulier in de sectie ‘Contact‘.