Kunstkaartjes te koop

Steun het onderzoek naar de ziekte ME/CVS met de aankoop van deze prachtige set kunstkaartjes ontworpen door Mascha Delena.  

Voor een setje van 6 kaarten, inclusief gekleurde enveloppen en verzendkosten, betaal je slechts: €10!! Voor 2 setjes €18, en voor 3 setjes: €24. Zowel in Belgie als in Nederland.

Mascha Delena is een getalenteerd kunstenares en een lotgenote met ME. Speciaal voor 12ME heeft ze van 6 van haar kunstwerken kaarten ontworpen met verschillende, uniek gedecoreerde, achterzijden. 

Het geld dat we hiermee ophalen gaat integraal naar Open Medicine Foundation* (OMF), een Amerikaanae ngo die hoogstaand wetenschappelijk onderzoek naar ME/CVS financiert. 

Als je voor eind november een setje koopt, wordt jouw bijdrage aan OMF verdriedubbeld wegens Triple Giving Tuesday.

Stuur een mailtje naar info@12me.be met je gegevens en we sturen de kaartjes naar je op. Je kan het bedrag overschrijven op BE80 6511 7929 2277 tav 12ME met de mededeling ‘kaartjes Delena’. 

Neem ook eens een kijkje op: www.maschadelena.nl

 *Open Medicine Foundation is een Amerikaanse ngo die hoogstaand wetenschappelijk ME/CVS-onderzoek financiert. Het werkt samen met topwetenschappers en heeft onderzoeksteams gelieerd aan prestigieuze universiteiten zoals Stanford en Harvard. Inmiddels is het OMF-team uitgebreid met een ME/CVS-onderzoekscentrum in Canada, Australië en Zweden waar allerlei nieuwe studies voorbereid worden. 

Zowel de CEO, Linda Tannenbaum als de wetenschappelijk directeur, Ron Davis, hebben een dochter of zoon met ME/CVS en weten goed hoe invaliderend de ziekte kan zijn. Door aan het OMF te doneren hopen we dat onze donatie zo efficiënt mogelijk wordt ingezet om een behandeling voor ME/CVS mogelijk te maken.

2 gedachten over “Kunstkaartjes te koop”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *